+359 52697777
info@holidayrental.bg
Русский
Поиск Недвижимости
Повишено търсене на апартаменти в София Кръстова Вада

апартаменти в софия кръстова вадаИнтересът към апартаменти в София Кръстова Вада расте

Брокерите отчитат известно забавяне на покачването на цените на жилищата в София. Това в никакъв случай не се приема като повод да се очаква, че в скоро време ще има спад. Напротив, в някои от столичните райони търсенето продължава да е изключително активно, така е на пазара на апартаменти в София Кръстова Вада. За квартала се говори много през последните години, споменава се най-вече заради факта, че интересът към него е огромен. А причините това да се случва се коренят в променената инфраструктура.

С какво се отличават офертите за апартаменти в София Кръстова Вада

От район със занемарена инфраструктура, слабо застрояване и лоши транспортни връзки, въпреки че не се намира далеч от централната градска част, зоната се превръща в елитна, цените на имотите се покачват, новото строителство е засилено. Именно подобряването на комуникациите е в основата на всички положителни процеси тук. Обновеният бул. Черни Връх, който пресича квартала, както и изграждането на метростанции по неговото протежение привлякоха строителните предприемачи. Бяха построени не само много жилищни сгради, но и големи търговски центрове, което промени условията за живот и неминуемо впечатлява купувачите. 

Лесно ли се купува апартамент в София Кръстова Вада

Офертите за продажба на жилища съвсем не са малко. Освен на добър избор може да се разчита и на това, че новият имот ще е разположен в новопостроена кооперация. Болшинството от завършени такива датират от 5-6 години насам. И в момента се строи, което дава възможност за атрактивни сделки „на зелено“.

Поскъпване на цените за апартаменти Кръстова Вада София

Активния пазар води след себе си и покачване на стойностите, на които се продават апартаментите. В момента квадратният метър се предлага са средно над 1 100 евро, като цената се покачва, макар и плавно, постоянно. 

Ако планирате покупка на апартамент в София, изберете сред разнообразието от оферти на: www.domaza.bg/апартаменти_в_кръстова_вада_софия/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
banner
banner
banner
banner
banner