+359 52697777
info@holidayrental.bg
Русский
Поиск Недвижимости
Повишеното търсене на недвижими имоти в Бургас

недвижими имоти в бургасРазнообразни недвижими имоти в Бургас поддържат пазара оживен

Хората купуват по-големи жилища, продават по-малките си и ги заменят с по-просторни. Ваканционните имоти възвръщат своята популярност. Търсят се и повече площи за бизнеса – за нови офиси и разширяване на старите, за магазини или центрове за услуги. Търсенето на недвижими имоти в Бургас расте. Предлагане в различните сегменти не лисва, а когато в някои отношения се усети дефицит, новото строителство се старае да го предотврати.
 

Къде недвижими имоти в Бургас се търсят повече

Лазур, Център и Братя Миладинови са трите квартала, които поддържат най-високи цени на имотите в красивия крайморски град. С какво тези квартали превъзхождат останалите? Лазур е може би най-атрактивен, намира се близо до центъра и до Морската Градина, от високите сгради се откриват прекрасни гледки към Бургаския залив. В последните години инвеститорите проявяват подчертан интерес към района, новото строителство е интензивно, поради което местата за застрояване чувствително намаляха.
 

Намиране на недвижим имот в Бургас, в центъра

Това е трудно, особено за тези, които са се насочили покупката си в новопостроена сграда. Търсят се жилища, но огромен е интересът и към бизнес имотите. Магазините представляват интерес поради големия човекопоток, особено през лятото, когато градът се пълни с почиващи. Удобно място е и за изграждане на офиси.
 

В комплекс Братя Миладинови недвижим имот в Бургас се продава лесно

Не е трудно да се продаде имоти в ЖК Братя Миладинови, въпреки, че е във вътрешността на Бургас, купувачите определено го харесват. Мястото му е възлово, понеже е с много комуникативна локация, намира се в почти широкия център. Проекти на общината предвиждат сериозно подобряване на инфраструктурата му. В близост е бившият Колодрум, за където има проект за изграждане на луксозен жилищен комплекс, а това ще повиши рейтинга на квартала.

Винаги, когато ви предстои избор на имот в Бургас, можете да се доверите на: http://www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_бургас/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
banner
banner
banner
banner
banner