+359 52697777
info@holidayrental.bg
Русский
Поиск Недвижимости
Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б – възможният избор

Цените на недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, са в постоянен ръст

Защо са расте интереса към Недвижими имоти в Бургас Меден рудник Зона Бнедвижими имоти в Бургас Меден рудник Зона Б

Бургас е едно от най-динамично развивищите се населени места в страната. Неговото стратегическо местоположение му гарантира интензивно развитие по отношение на икономиката, строителството и търговията с недвижими имоти. В най-големия жилищен комплекс на града – кв. „Меден рудник“, възможностите за придобиване на недвижима собственост са разнообразни. Комплексът се поделя на няколко зони, като една от най-атрактивните от тях по отношение на недвижимите имоти, е квартал Меден рудник, Зона Б, която е разположена в географския център на комплекса. Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, се отличават с голямо разнообразие, доходност и вариации в цените. В района преди всичко могат да се придобият жилища, като те са главно панелни, намиращи се в стари жилищни сгради, строени в периода 1960 – 1990 година.

Недвижим имот в Бургас Меден рудник Зона Б – възможният избор

Квартал  Меден рудник е най-големият жилищен комплекс в Бургас. Намира се в югозападната част на четвъртия по големина град в България. Застроен е предимно с панелни еднотипни жилищни сгради, но през последните десет години се наблюдава и активно строителство на нови блокове, различни по големина, местоположение, функционалност и цени. Това увеличава възможностите за избор от страна на потенциалните клиенти на имоти в този район на Бургас. Цената на недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, зависят от редица фактори, основните от които са големината на жилището, състоянието на сградата, в която се намира апартаментът, и транспортната достъпност. В  Меден рудник е изградена широка мрежа на градския транспорт, с много спирки, чрез които се свързват всички части на комплекса с централните и курортните райони на Бургас. Автобусите и тролейбусите са нови, луксозни и бързи, а улиците и булевардите, по които се движат те, са новоремонтирани и разширени. В квартала са в процес на изграждане на десетки километри велоалеи, които допълнително ще улеснят достъпа както до различните микрорайони на квартала, така и до центъра на града.

Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б - добър избор за млади семейства

Като голям и динамично развиващ се град, Бургас е притегателен център за живеене и осъществяване на бизнес за хора от цялата страна. През последното десетилетие засилен интерес към недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, има и от чужденци – граждани на бившия Съветски съюз, Западна Европа, а дори и от Близкия Изток и Израел. Причините за този интерес са много и комплексни. Основната от тях е добрият баланс между цената и качеството.  Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, могат да се намерят на относително по-ниска цена в сравнение с другите райони на града. Това се дължи най-вече на отдалечеността на района от центъра и липсата на облагородена инфраструктура в по-голямата част от него. Въпреки това интересът към придобиване на имот в квартала расте.  Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, се търсят най-вече от работещи млади българи във връзка с близостта му с нефтената рафинерия и курортите на юг от Бургас, които също са голям работодател, особено през летния туристически сезон.

Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б – хит в пазара в Югозападна България

Квартал Меден рудник се намира между езерата Мандра и Бургаско, на еднаква отдалеченост от Летище Бургас и плажовете на юг от центъра на града. Притежава значителен демографски потенциал, добра образователна и медицинска инфраструктура, детски градини, две читалища и няколко средни училища. Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, се предлагат в целия район, което го прави един от най-предпочитаните за сдобиване с имот между градовете в цяла Югозападна България. Предпочитат се жилища в новопостроени жилищни сгради, които се все по-висок процент от жилищата в района. Тяхната цена е и по-висока в сравнение с типовите панелни блокове в комплекса. Предпочитат се за закупуване новоремонтирани апартаменти, до спирки на градския транспорт, големи търговски центрове, хипермаркети и пазари, недалеч от учебно заведение или детска градина. Недвижимите имоти в Бургас Меден рудник Зона Б, са ликвидни, търсени и предпочитани от нуждаещите се от ново жилище по Южното Черноморие.
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
banner
banner
banner
banner
banner