+359 52697777
info@holidayrental.bg
Русский
Поиск Недвижимости
Наемане на имот в София под наем в останалите райони

недвижими имоти в София под наемОфертите за недвижими имоти в София под наем се реализират бързо

Предлагането на недвижими имоти в София под наем не винаги успява да откликне на активното търсене. Офертите, които се отнасят до централната част на града и традиционно оживени и харесвани от столичани квартали, не се задържат за дълго – те бързо намират своя нов наемател въпреки, че стойностите им са сред високите за града нива. Интересът към наемането на помещения, подходящи за изграждане на магазин или офис изисква по-голям брой предлагания.

Оферти за недвижими имоти в София под наем в центъра

Бул. „Витоша“ през тази година се изкачи на 52-ра позиция сред най-скъпите търговски улици в света, показва проучването Маіn Ѕtrееtѕ асrоѕѕ thе Wоrld нa ĸoнcyлтaнтcĸaтa ĸoмпaния Fоrtоn. Ръстът на наемите, в сравнение с миналата година, е 4,5%, като за помещение от 100 кв.м. актуалната цена е 46 евро/кв.м. Той се определя от ръста на  потреблението и желанието на повече търговци да отворят свои обекти, като в същото време предлагането на подходящи помещения е ограничено.

Наемане на имот в София под наем в останалите райони

Значително по-ниски от тези на бул. „Витоша“ са стойностите, на които се отдават търговски помещения в останалите столични райони, но и там има изразени доминиращи в търсенето зони. В скъпите при покупка на имот квартали, наемите на магазините също са високи. В Лозенец и Иван Вазов квадратният метър търговска площ се отдават за 10 – 12 евро на месец. Подобни и по-високи са стойностите в квартал Оборище и района около Докторския Паметник.

Предлагане на имот в София под наем, подходящ за офис

Свободните офис площи в София продължават да намаляват. Най-предпочитаните бизнес зони са тези, по протежението на бул. „Цариградско шосе“ и обособени зони в централната част на града. Офертните нива за площи в сгради от клас А са между 11 и 14 евро на кв.м, а за клас Б - 6.5-8.5 евро. Наемите ще продължават своя ръст, вследствие на активното търсене, прогнозират анализатори.
Винаги можете да се доверите на богатия набор от оферти за отдаване на имоти в София на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_София_под_наем/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
banner
banner
banner
banner
banner