+359 52697777
info@holidayrental.bg
Русский
Поиск Недвижимости
Повече ново строителство в Пловдив

ново строителство в пловдивСделки с ново строителство в Пловдив – броят им расте

През последните години сделките с имоти ново строителство чувствително увеличиха своя брой. Активният пазар на имотите и постоянното търсене провокира предприемачите в бранша и те много по-смело разгръщат своите проекти. Ново строителство в Пловдив има във всички райони. Градът се разгръща в икономическо отношение. За изминалата година е на второ място в страната по инвестиции и икономическо развитие. Тракия Икономическа зона откри много нови работни места. В едно с това Градът под тепетата се утвърди като аутсорсинг дестинация, предпочитана от наши и чуждестранни фирми, с което привлече млади специалисти от цялата страна.

Активното ново строителство в Пловдив е в отговор на търсенето

Интерес към нови жилищни площи и нужда от административни качествени сгради са двигател на строителството в града. Пазарът има необходимост от още жилища. Броят на хората, които искат да се установят в Пловдив расте, растат и техните изисквания. Те все по-често търсят варианти за покупка на апартамент. Всъщност, момента за това е напълно подходящ. Ипотечното кредитиране е лесно, условията са изключително добри и повече купувачи могат да се възползват от него като вариант за дофинансиране на покупката. В същото време Пловдив изпреварва София по брой издадени разрешителни за строеж на жилищни сгради.

Компромис с качеството на стартиралото ново строителство Пловдив не прави

С привличането на още специалисти през следващите години ще се увеличи броят на хората, искащи да закупят жилище и това ще доведе до бум в жилищното строителство, прогнозират анализатори от бранша. Клиентите ще са по-взискателни и строителните компании ще са много внимателни към качеството, което предлагат. Те са наясно, че при засищане на пазара по-трудно ще се продават имоти които са направени с компромиси.

С ново строителство Пловдив отговаря на нуждите на бизнеса

Площите в новопостроените административни сгради са търсени. Големият град се нуждае от качествени и просторни офиси, интересът е насочен предимно към сгради от клас А. Големите и хубави офиси се заемат бързо, а малкото незаети не успяват да отговорят на нарастващите потребности на бизнеса. За съжаление в някои квартали терените не позволяват реализирането на големи проекти. В момента свободни площи има в кварталите Христо Смирненски и Тракия, но там те са все по-лимитирани. Централната градска част и районите в близост до нея са най-привлекателни за бизнеса.

Информация за актуалните оферти за имоти в Пловдив ще намерите на: www.domaza.bg/ново_строителство_в_пловдив/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
banner
banner
banner
banner
banner